Pinksterconferentie 2014 in Storkow, nabij Berlijn

Van 7 tot 9 juni vindt de Pinksterconferentie 2014 van Eirene plaats, deze keer in Storkow, in de buurt van Berlijn.

Het thema van dit jaar is ‘vreemdheid’. Wat hebben Eirene-vrijwilligers als ‘vreemdeling’ gedaan tijdens hun vredesdienst? Wat is voor hen na terugkomst ‘vreemd’ geworden? Wat voor ervaringen hebben migranten en vluchtelingen in Duitsland?

Naast dit programma is er natuurlijk ook veel ruimte voor gezellig samenzijn, muziek, dansen en spelletjes. Op zondagavond is er een feest met band en dj.

Eirene nodigt alle belangstellenden, leden, voormalige vrijwilligers, sponsoren en ieder, die zich met Eirene verbonden voelt heel hartelijk uit samen met de familie naar Storkow te komen!

De locatie van dit jaar is jeugdherberg Hirschluch in Storkow. Een programma en routebeschrijving ontvangt u zodra u zich heeft aangemeld.

INFO

De Pinksterbijeenkomst begint op zaterdag 7 juni om 17.00 uur en wordt op 2e Pinksterdag 9 juni met een lunch afgesloten. Een overnachting van vrijdag op zaterdag met maaltijdvoorziening is mogelijk. Doorgaans logeert u in een kamer met meerdere bedden. Er staat een beperkt aantal een- of tweepersoonskamers ter beschikking. Voor zover mogelijk houden wij rekening met uw wensen, vermeld die daarom bij uw aanmelding. De onkostenbijdrage omvat logies, beddenlinnen en vegetarische maaltijden bij een volledig verblijf.

Volwassenen
€95,-
Scholieren en studenten
bed      €45,-
tent     €30,-
Kinderen tot 12 jaar
€25,-
Kinderen tot 3 jaar
Gratis
Toeslag eenpersoonskamer
€30,-
Toeslag tweepersoonskamer
€20,-

De prijzen zijn niet kostendekkend. Daarom kijken wij uit naar sponsoren. Sponsorbedragen maken het voor ons mogelijk in individuele gevallen kortingen te geven.

Graag aanmelden vóór 15 mei via info@eirene-nederland.org