Lid worden

EIRENE is een vereniging die gedragen wordt door haar leden; zonder hen zouden wij ons werk niet kunnen doen.  Wilt u het werk van EIRENE NL structureel ondersteunen en inspraak hebben in ons beleid, dan nodigen wij u van harte uit om lid te worden. Financiële bijdragen aan EIRENE Nederland zijn aftrekbaar van de belasting. De contributie voor leden van EIRENE Nederland bedraagt minimaal € 20 per jaar. Graag willen wij de volgende suggestie meegeven voor een hoger bedrag om EIRENE extra te ondersteunen, als uw inkomen dat toelaat:

  • € 30 bij een jaarinkomen van € 25.000 tot € 35.000
  • € 40 bij een jaarinkomen van € 35.000 tot € 45.000
  • € 50 of meer bij een jaarinkomen van boven de € 45.000

Voor jongeren tot 21 jaar en/of studenten is lidmaatschap mogelijk tegen een (minimum) contributie van € 10 per jaar.

 

Welke voordelen heeft u als lid?

Als lid geeft u structurele ondersteuning aan het vredes- en ontwikkelingswerk van EIRENE. Leden van EIRENE Nederland ontvangen 4x per jaar de nieuwsbrief, waarin zij geïnformeerd worden over onze vrijwilligers in het buitenland, onze projecten en het beleid van de vereniging. Daarnaast hebben leden de mogelijkheid om actief mee te denken met en bij te dragen aan het beleid van EIRENE Nederland. Dit kan onder andere in de jaarlijkse ledenvergadering, die ieder jaar aan het eind van de lente plaatsvindt. Tijdens deze BLV wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar en vooruitgekeken naar het komende jaar. Ook worden dan nieuwe bestuursleden aangewezen als hun termijn is afgelopen. Als lid kunt u tijdens de BLV uw mening over het beleid geven en stemmen over belangrijke kwesties, zoals de benoeming van nieuwe bestuursleden en nieuwe beleidsrichtingen.

 

Hoe kunt u zich aanmelden?

Om u aan te melden als nieuw lid van EIRENE Nederland vragen wij u om onderstaand formulier zo compleet mogelijk in te vullen en op de knop “versturen” te klikken. Nadat wij uw aanmelding verwerkt hebben, ontvangt u van ons binnen enkele weken een bevestigingsbrief  en een acceptgiro waarmee u uw contributie kunt betalen.

Let op! De  velden met een * moet u altijd invullen, anders kunnen wij uw aanmelding niet verwerken.

[contact-form-7 id=”362″ title=”lidwordenform”]

Naar boven